Oamenii noştri

La Artius avem următoarea convingere: capitalul uman este esenţial pentru succesul nostru şi pentru creşterea continuă la nivel internaţional. De-a lungul anilor, am avut şansa să lucrăm cu unii din cei mai talentaţi şi devotaţi profesionişti din industria noastră; persoane care au ajutat la creşterea companiei noastre şi pe care i-am ajutat să se autodepăşească şi să evolueze. Relaţii construite pe o pasiune comună pentru excelenţă. Relaţii bazate pe un simţ reciproc de încredere, sprijin şi integritate.

Oamenii noştri aderă la strategia şi obiectivele companiei şi îi împărtăşesc valorile, respectând principiile sale de conduită, atât la nivel personal, cât şi la nivel profesional. Aceştia suntem şi acestea sunt lucrurile pe care ni le dorim în viitoarea noastră relaţie

Valorile noastre

Misiunea noastră este de a deveni un etalon în activitatea de semnalizare, oferind soluţii de calitate şi valoare superioară, cu rapiditate şi la un nivel înalt de fiabilitate. Să fim pionieri în tot ceea ce facem. Să ne încântăm partenerii şi să ne inspirăm concurenţii.

Credem în următoarele valori, pe care le pretindem şi colegilor şi partenerilor noştri, caracteristici şi standarde comportamentale pe care oricine reprezintă Artius, indiferent de nivelul sau funcţia sa, trebuie să le împărtăşească.

Principiile De Funcționare

Artius se ghidează după o serie de principii de conduită: un set de reguli care definesc modul în care ne desfăşurăm zilnic activitatea pentru a deservi mai bine clienţii şi părţile interesate, pentru a ne respecta declaraţia oficială şi pentru a ne îndeplini viziunea.