NOI SUNTEM ARTIUS

Furnizor internațional de soluții de identitate vizuală la cheie în România care vine în sprijinul marilor reţele de retail în vederea dezvoltării, producţiei şi instalării tuturor elementelor necesare pentru individualizarea punctelor de vânzare.

UN MEMBRU AL KOUROS

Suntem susținuți de cea mai mare companie de semnalizare din sud-estul Europei, cu peste 50.000 de proiecte finalizate în peste 25 de țări, pe 5 continente. Prin combinarea resurselor, oferim un produs mai bun, un serviciu mai fiabil, un design superior și capacitatea de producție pentru a implementa programe de rebranding la scară largă.

MISIUNEA NOASTRĂ

Misiunea noastră este de a deveni un etalon în activitatea de semnalizare, esenţială pentru modernizarea spaţiilor de retail, oferind soluţii de calitate şi valoare superioară, cu rapiditate şi la un nivel înalt de fiabilitate.
Suntem o companie ai cărei angajaţi sunt mândri să facă parte din echipa noastră, ai cărei clienţi ştiu că se pot baza pe serviciile oferite şi ai cărei furnizori sunt extrem de mulțumiți de colaborare.
O companie care sprijină şi inspiră ecosistemul, depășind constant așteptările.

 

 

 

VIZIUNEA NOASTRĂ

Să profităm de avantajele noastre competitive ale grupului nostru şi să creştem organic în contextul unei industrii diversificate, globale, a elementelor de semnalizare, având resurse de a ilumina punctele de retail pe toate cele 6 continente!

PRODUCŢIE

Unitățile noastre de producție din Grecia și România sunt complementare și sunt echipate cu sisteme de producție de ultimă generație.
Toate procesele cheie se realizează intern, ceea ce ne permite să avem controlul complet al calităţii şi al termenelor de livrare.
Sistemele de management din principalele noastre unități sunt certificate ISO 9001, OHSAS 18001 şi ISO 14001.
De asemenea, pentru a îmbunătăţi flexibilitatea şi a veni în întâmpinarea cererii din ce în ce mai mari, ne modernizăm în permanenţă echipamentele şi ne revizuim procesele, în vederea integrării de noi instrumente şi practici.

CÂTEVA LUCRURI MAI MULTE DESPRE NOI…

SUNTEM INTERNAȚIONALE

Citeste mai mult

OAMENII NOŞTRI + VALORI SUPREME

Citeste mai mult

Ce facem + cum facem

Citeste mai mult